فلزیاب

فلزیاب

فلزیاب

Blog Article

پاسخ ساده "عمق قطر سیم پیچ" است. بنابراین ردیاب های دارای سیم پیچ بزرگتر، عمیق تر را تشخیص می دهند.

حساسیت فلزیاب نشان می‌دهد که چقدر توانایی تشخیص فلزات را دارد. فلزیاب‌های دارای حساسیت بالا، حتی به فلزات کوچک نیز حساس هستند.

اگر به این فکر هستید که کجا و چگونه گنج پیدا کنید می توانید به مقاله چگونه بدون دستگاه گنج پیدا کنیم مراجعه کنید

فلزیاب ها در تفکیک و شرایط تشخیص فلزات از جمله طلا، نقره، مس، آهن، روی، نیکل، کروم، برنز، آلومینیوم، برنج، قلع و آلیاژ فلزات به نسبت نوع مدار خود می تواند تنظیمات تفکیک را دارا باشد و تشخیص فلز آهنی یا فلز بی ارزش از فلز غیر آهنی یا فلز با ارزش در اصل تشخیص تفاوت بین فلزات به نسبت تفکیک می باشد.

باستان شناسان نیز از این ابزارهای سودمند برای کشف آثار باستانی به جای مانده از گذشته استفاده می کنند. البته در همین ایران خودمان نیز گفته می شود که سارقین از فلزیاب ها برای کشف طلا و فلزات گرانبهای درون منازل استفاده می کنند.

این نوع فلزیاب ها توسط یک دیسک فرستنده در جلو و یک دیسک گیرنده در عقب پشتیبانی میشوند که اغلب به شکل مربع هستند. و گاهی به این نوع فلزیاب انبوه یاب نیز گفته میشود این نام گذاری از آن جهت است که این فلزیاب برای کشف فلزات بزرگ مانند لوله های آب و اجسام بزرگ فلزی استفاده میشود.

خرید و مشخصات فلزیاب

فلزیاب ها مصارف مختلفی دارند؛ در برخی نقاط دنیا از آنها برای کشف سلاح، چاقو و مین های استتار شده استفاده می شود و در جایی دیگر برای کشف فلزات گرانبها استفاده می کنند. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به عملکرد این دستگاه ها.

۳-دستگاه الفا۷۰۰۰ مدل پلاس و الفا۷۰۰۰ مدل معمولی تفاوتش فلزیاب فقط تو شعاع زنشه و فرق دیگه ای دارن یا خیر؟

فلزیاب های پیشرفته قدرت تفکیک زیادی ندارند و نمی توانند فلزهای آهنی را از غیر فلزی جدا کنند و هر فلز یا آلیاژی را ببینند اطلاع می دهند. فلزیاب های پیشرفته ساده هستند و مانیتور ندارند.

۴- دوام باتری شارژر دستگاه ها مهم است، اکثر طلایاب ها ها با شارژ کامل حدود ۱۰ تا ۱۵ ساعت دوام می آورند، اگرچه از مدلی به مدل دیگر می تواند کمی متفاوت باشد.

فلزیاب های پیشرفته، نسبت به دیگر فلزیاب ها  قدرت بسیار بیشتری دارند. فلزیاب های پیشرفته دارای وزن نسبتاً سنگینی هستند چون در آنها به ولت مصرف مضاعف برق از باتری های اسیدی مشابه موتورسیکلت (باتری های سنگین) استفاده می شود؛ و معمولاً خود فلزیاب یا باتری آنها یا هر دوی آنها به کمر بسته می شود.

البته گراهام بل موفق به این کار نشد و رئیس جمهور آمریکا براثر این سوء قصد درگذشت اما دستگاه بل کار می کرد و بسیاری آن را نخستین فلزیاب تاریخ خواندند.

براساس یکی از این فرمول ها هرجا میدان الکتریسیته تغییر کند میدان مغناطیسی نیز تغییر می کند. فرمول دوم می گوید وقتی میدان مغناطیسی تغییر کند میدان الکتریکی هم تغییر می کند. در واقع مکس ول معتقد بود که الکتریسیته و مغناطیس بخش هایی از یک چیز هستند و آن الکترومغناطیس است. با درک این مساله میتوان به عملکرد دستگاه های فلزیاب پی برد.

Report this page